home » blog »

Waarom zou je je inschrijven bij een recruitmentbureau?

Er zijn twee soorten recruiters. Je hebt corporate recruiters en recruiters die werken voor een recruitmentbureau. Corporate recruiters werken voor hun eigen organisatie zelf. Dit betekent dat zij dus ook alleen vacatures hebben waarbij jij hun (indirecte) collega wordt! Recruiters die werken voor een recruitmentbureau werken voor verschillende opdrachtgevers! Dit betekent dat zij dus medewerkers zoeken voor verschillende organisaties.

In deze blog leer je meer over welke voordelen het heeft om je in te schrijven bij een recruitmentbureau.

Waarom is het nou een goed idee om je bij een recruitmentbureau in te schrijven? Dat heb jij je vast afgevraagd! Hieronder leg ik je dat graag uit.

 

Communicatie

Een recruitmentbureau heeft verschillende opdrachtgevers en dus ook verschillende vacatures. Door de intensieve samenwerking met deze opdrachtgevers ontstaat er een soepele communicatie. De recruiter weet namelijk precies bij wie zij moeten zijn voor jouw vragen. Door deze korte lijnen kun je er van uit gaan dat je de ins en outs van de vacature én de organisatie weet. En dat nog vóór je daadwerkelijk op gesprek gaat!

 

Inschrijven is makkelijk én gratis!

Een recruitmentbureau is er graag voor jou. Het is haar werk om voor jou de perfecte match te zoeken en te vinden. Wanneer jij je bijvoorbeeld gratis online inschrijft bij Go:Office Recruitment dan gaat er meteen een recruiter voor jou aan het werk. Zodra er dan een passende vacature is gevonden wordt je benaderd om deze door te spreken! Zo hoef je zelf niet te zoeken naar de perfecte baan, maar wordt dat voor jou gedaan. Hoe makkelijk!

 

Als eerste getipt!

Als een recruitmentbureau een vacature ontvangt dan wordt eerst gekeken of een passende kandidaat zich al eerder heeft ingeschreven. Dus nog voor een vacature online wordt gezet kun je al door het recruitmentbureau worden benaderd.  

 

Sollicitatietraining

Recruiters stomen jou klaar voor je sollicitatie. Door samen te kijken naar jouw CV en je motivatiebrief, kun jij zelfverzekerd het gesprek aan gaan. De recruiter vetelt je welke vragen je tijdens het sollicitatiegresprek kan verwachten en helpt je met de juiste antwoorden. Ook stuurt de recruiter jouw sollicitatie direct door naar de juiste persoon. Hierdoor is de kans dat je snel begint met jouw nieuwe droombaan veel groter!

 

Onderhandelingspartner

Yes! De opdrachtgever is enthousiast over jou en wil je een contract aanbieden! Dan zit je natuurlijk met een heleboel vragen. Wat is het salaris? Hoeveel vakantiedagen krijg je? En wanneer kun je starten? Deze vragen blijven dankzij jouw recruiter niet onbeantwoord! Met elkaar ga je na wat er moet gebeuren om het juiste contract op te stellen. Je kunt dus altijd rekenen op snel en persoonlijk contact met jouw recruiter.

Twijfel je nog steeds over wat recruiters bij een recruitmentbureau voor jou kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! Dan leggen we je het graag uit.

 

Wil jij je inschrijven bij Go:Office Recruitment? Klik dan hier

Lees ook: Wat kan een recruiter jou vragen tijdens een sollicitatiegesprek?

Blog

Go:Office Recruitment

reageert gewoonlijk 

binnen 1 uur

Hoi👋   waarmee kan ik je helpen?
GoOffice Recruitment vacatures
Je bent nu ingeschreven!

 

Om de week ontvang je een update.
PS: Check je spam/ ongewenste mail

vacature alarm
“You Snooze, You lose!”

Vul je emailadres in
en mis geen enkele vacature.

Hallo, waarmee kunnen we je helpen?
Kirsten Fries Go:Office Recruitment

sales | hr advies

Kirsten Fries

   
Alexander de Ferrante Go:Office Recruitment

recruitment

Alexander de Ferrante

   
Shanna van Hattum – Janssen | Go:Office Recruitment

recruitment

Shanna van Hattum – Janssen

   
Email-Paul-Chaillet

finance

Paul Chaillet

   

Algemeen nummer: 088 240 90 70