Go:Office Recruitment

"Uw Unieke Bedrijfscultuur,
onze Authentieke Match"

Go:Office Recruitment, al bijna 20 jaar uw betrouwbare en onafhankelijke partner.

Iedere organisatie is anders en iedere bedrijfscultuur is uniek. Wij willen dan ook altijd weten wat uw organisatie uniek maakt. Wat is de samenstelling van het team, welke sfeer heerst er en wat is de mentaliteit. Pas als we het dna van uw organisatie in kaart hebben gebracht kunnen we een vacature matchen met een kandidaat.

Onze selectieprocedure is authenthiek. U kunt van ons verwachten dat we iedere kandidaat die we voorstellen persoonlijk hebben gesproken op ons kantoor of via video call. We zijn eerlijk over het wervingsproces en we geven een duidelijke prognose. We hebben een goede database met kandidaten, een groot netwerk en uitstekende wervingskanalen. En we weten wat spoed is. We maken het functieprofiel en we adviseren wat de beste vorm is om om met een kandidaat te starten (op uitzendbasis of toch meteen een vast dienstverband).

De vacatures die we invullen liggen voornamelijk in de volgende vakgebieden:

   • Sales
   • Marketing / Communicatie
   • Administratie
   • Financieel
   • HR
   • Customer Service

U heeft een vacature?

Daar maken wij werk van!

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen meteen contact met u op. U kunt ons ook zelf bellen op 088-2409070

of vraag een offerte aan.

Go:Office, vast of flex, altijd 100% match.

Kwaliteit

Samenwerken met Go:Office uitzendbureau betekent vrijwaring van inlenersaansprakelijkheid.

Onze keurmerken:

Stel direct uw vraag

Feedback

Wij verbeteren onszelf doorlopend.  Feedback is hiervoor de brandstof.  Helpt u ons met het beantwoorden van 2 vragen?  Geef feedback!

Contact

Reviews
4.5/5

“Luisteren goed naar onze wensen en proberen daar gezamenlijk de juiste kandidaten bij te vinden. Door de directe en vlotte communicatie en snel handelen zijn we in staat geweest in een korte periode een aantal uitstekende nieuwe collega’s te vinden.”

“Altijd een fijne en duidelijke communicatie over en weer. Uw bedrijf komt afspraken goed na.

Jullie reageren snel. Over het algemeen goede kandidaten die u aanlevert na een gesprek en aanvraag van onze zijde.”

“Betrouwbare mensen, komen hun woord na. Denken mee. Korte lijnen.”

“Over het algemeen hebben we via Go:Office mensen aan het werk gehad die niet alleen fit-for-the-job zijn maar ook binnen het team passen.
Afhankelijk van de arbeidsmarkt zijn er ook wel eens mensen op gesprek geweest die totaal niet pasten maar dat hebben we in goed overleg gefinetuned.”

“Het is belangrijk dat onze vaste gesprekspartner een beeld heeft van de werkzaamheden, cultuur en het team waarin de kandidaat komt te werken. Dat werkt doorgaans heel goed door het kleine team bij Go:Office”

“Hands-on, hebben snel door wat voor type kandidaat je zoekt. Screening van de kandidaten vooraf erg goed, waardoor je snel kunt schakelen. Bij ons was het in 2 keer direct raak, goede kandidaten. Prettige samenwerking, zonder opdringerig te zijn.”