Customer Service Vacatures

Op zoek naar een Customer Service functie?

Ben jij vriendelijk en proactief en sta jij mensen graag te woord via de telefoon? Wij hebben doorlopend verschillende Costumer Service vacatures, zoals klantenservicemedewerker en helpdeskmedewerkers. Schrijf je in bij Go:Office en laat ons weten naar wat voor functie jij opzoek bent en wij helpen jou in je zoektocht naar een leuke baan.

Bent u op zoek naar een werknemer om het Customer Service team aan te vullen? Go:Office uitzendbureau levert betrouwbare en slimme Costumer Service medewerkers die uw organisatie versterken. Die kan op basis van uitzenden, maar ook op basis van werving en selectie. U kunt ook overwegen om uw eigen Costumer Service medewerkers bij ons op de Payroll te zetten. Lees meer op onze werkgeverspagina over werving & selectie, payroll en uitzenden.

Bijbaan: Customer Service Medewerker – Amsterdam
Ben jij op zoek naar een leuke parttime baan in Amsterdam? Wij zijn op zoek naar een medewerker die klantgericht is en het leuk vindt om via de e-mail en chat consumenten te helpen met vragen over collectieve inkopen.

Klantenservice Medewerker Events – Utrecht
Ben jij communicatief vaardig en servicegericht? Ga dan aan de slag bij een internationale evenementenorganisatie in Utrecht! Interesse? Bekijk dan het functieprofiel en solliciteer direct!

naar overzicht alle vacatures

Zoeken