Vacature overzicht

Ben jij vriendelijk en proactief en sta jij mensen graag te woord via de telefoon? Wij hebben doorlopend verschillende Costumer Service vacatures, zoals klantenservicemedewerker en helpdeskmedewerkers. Schrijf je in bij Go:Office en laat ons weten naar wat voor functie jij opzoek bent en wij helpen jou in je zoektocht naar een leuke baan.

Bent u op zoek naar een werknemer om het Customer Service team aan te vullen? Go:Office uitzendbureau levert betrouwbare en slimme Costumer Service medewerkers die uw organisatie versterken. Die kan op basis van uitzenden, maar ook op basis van werving en selectie. U kunt ook overwegen om uw eigen Costumer Service medewerkers bij ons op de Payroll te zetten. Lees meer op onze werkgeverspagina over werving & selectie, payroll en uitzenden.

Manager Customer Service – WoerdenBen jij op zoek naar een leidinggevende en klantgerichte functie in de transportsector? Bekijk dan de functie van Manager Customer Service in Woerden!

Project Officer Solar – AmsterdamBen jij op zoek naar een leuke klantgerichte functie waarbij je in een projectteam komt te werken? Ga dan aan de slag als Project Officer Solar bij deze internationale organisatie in Amsterdam!

Projectmedewerker Customer Service – AmsterdamWij zoeken per direct een servicegerichte Projectmedewerker Customer Service voor een internationale organisatie in Amsterdam.

tip

vul hieronder je email adres en je wordt als eerste geinformeerd bij nieuwe vacatures.

filter

  • Niveau

  • Opleiding

  • Aantal uur per week

  • Plaats

^