Customer Service Vacatures

Op zoek naar een Customer Service functie?

Ben jij vriendelijk en proactief en sta jij mensen graag te woord via de telefoon? Wij hebben doorlopend verschillende Costumer Service vacatures, zoals klantenservicemedewerker en helpdeskmedewerkers. Schrijf je in bij Go:Office en laat ons weten naar wat voor functie jij opzoek bent en wij helpen jou in je zoektocht naar een leuke baan.

Bent u op zoek naar een werknemer om het Customer Service team aan te vullen? Go:Office uitzendbureau levert betrouwbare en slimme Costumer Service medewerkers die uw organisatie versterken. Die kan op basis van uitzenden, maar ook op basis van werving en selectie. U kunt ook overwegen om uw eigen Costumer Service medewerkers bij ons op de Payroll te zetten. Lees meer op onze werkgeverspagina over werving & selectie, payroll en uitzenden.

Part-time Customer Service Officer – Amsterdam
Searching for a part-time job in Amsterdam? And would you like to help consumers with different questions via e-mail and chat? Then this is the perfect part-time job for you!

Medewerker Klantenservice Events – Utrecht
Per 1 februari 2019 zijn wij op zoek naar een Medewerker klantenservice bij een internationale evenementenorganisatie in Utrecht! Interesse? Bekijk dan het functieprofiel en solliciteer direct!

Bijbaan: Customer Service Medewerker – Amsterdam
Deze opdrachtgever is de drijvende kracht achter groepsaankopen in Nederland, België, Engeland en Amerika. Een collectieve manier van inkopen waar een eigen label aan wordt gehangen. Een uniek bedrijfsmodel waarin veilingen zorgen voor de beste groepsaankopen.

naar overzicht alle vacatures

© Go:Office BV 2019

Zoeken