Payroll

Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Wat moet U zelf blijven doen bij Payroll?

U bent zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie van uw eigen medewerkers.

U bepaalt de werktijden, het salaris en de arbeidsvoorwaarden van de medewerkers. U voert de beoordelings- en functioneringsgesprekken.

Er verandert dus niets voor u op de werkvloer.

Wat houdt de inlenersbeloning in?

De inlenersbeloning betekent dat de uitzendkracht hetzelfde salaris moet verdienen als de vaste medewerkers bij een inlener die dezelfde werkzaamheden uitvoeren. De inlenersbeloning geldt voor alle uitzendkrachten in fase A en B. Omdat de uitzendkrachten van Go:Office vallen onder de ABU Cao dient de beloning van de uitzendkracht en de

Lees verder »

Wat is inleners-aansprakelijkheid

Inlenersaansprakelijkheid speelt als uw organisatie personeel inleent, bijvoorbeeld van een uitzend- of detacheringsbureau.  De Belastingdienst kan uw organisatie dan hoofdelijk aansprakelijk stellen als de uitlener voor de ingeleende krachten niet aan zijn afdrachtverplichtingen rond de loonheffingen en BTW voldoet. Dat geldt ook als uw organisatie hen doorleent aan een andere partij.

Lees verder »

Wetswijzigingen voor arbeid per 1 januari 2019

Als werkgevers en werknemers krijg je te maken met nieuwe wetten en wetswijzigingen voor arbeid. Wij hebben de wetswijzigingen voor arbeid per 1 januari 2019 die voor jou van belang zijn op een rijtje gezet. Loonbelasting Het kabinet verlaagt per 1 januari 2019 de loonbelastingen verhoogt heffingskortingen. De belastingschijf waarin de

Lees verder »

Welke taken neemt Go:Payroll over?

Op papier wordt Go:Payroll de juridische werkgever van één of meer van uw medewerkers. Go:Payroll zorgt voor de betaling van de salarissen, de afdracht van alle werkgever -,  werknemer -,  pensioenpremies en is verantwoordelijk voor verzuimbegeleiding en contractbeheer. U bent verlost van alle administratieve handelingen en werkgeversrisico‘s.

Lees verder »

Wat moet U zelf blijven doen bij Payroll?

U bent zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie van uw eigen medewerkers. U bepaalt de werktijden, het salaris en de arbeidsvoorwaarden van de medewerkers. U voert de beoordelings- en functioneringsgesprekken. Er verandert dus niets voor u op de werkvloer.

Lees verder »