Werken bij iChoosr

Dit doet iChoosr

iChoosr is een jong, groeiend, internationaal bedrijf met een 110-tal collega’s die verspreid werken in België, Nederland, Groot-Brittannië, Polen, USA en Japan.

iChoosr gelooft in de kracht van verenigde consumenten, daarom organiseren zij groepsaankopen voor o.a. zonnepanelen en groene energie. Het idee is simpel: samen krijg je een betere deal dan alleen. iChoosr wil dat alle betrokkenen voordeel behalen: consumenten, leveranciers en opdrachtgevers. Ruim 2,5 miljoen huishoudens in Europa en daarbuiten hebben inmiddels via iChoosr geld bespaard.

Samen met een partner organiseren zij de Collectieve Inkoop Zonnepanelen en de Collectieve Inkoop Energie voor particulieren in Nederland. Zij verzamelen met behulp van een marketingcampagne particulieren met interesse in deelname aan de groepsaankoop. Vervolgens organiseren zij een veiling onder leveranciers van zonnepanelen of energiecontracten. De winnende leverancier mag alle geïnteresseerden daarna een aanbod doen.

In onze projecten staat de klant centraal. Een duidelijke website, heldere informatie en een goede customer service zijn onmisbaar in het organiseren van een succesvolle groepsaankoop.

iChoosr is gevestigd hartje Amsterdam aan het Rembrandtplein.

 

Dit doen wij voor jou!

Als vaste HR partner van iChoosr voeren we de eerste selectie uit. We beoordelen je sollicitatie en CV en als we een match zien dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Als wij je vervolgens gaan voorstellen bij iChoosr dan helpen we je met een goede voorbereiding en zorgen we ervoor dat je niet voor verassingen komt te staan. Samen met jou zorgen we ervoor dat de eerste indruk meteen raak is. 

Als iChoosr je een voorstel doet dan helpen wij je met de salarisonderhandeling en zorgen we er voor dat je het je arbeidsvoorwaarden pakket krijgt waar jij blij van wordt!

 

 

Bekijk hieronder onze actuele vacatures bij iChoosr

Shanna van Hattum – Janssen | Go:Office Recruitment

Neem contact op met recruiter Shanna van Hattum-Janssen voor informatie over bovenstaande vacatures.