Werken bij Go:Office

"Ontwikkel je talent bij ons"

Als je een nieuwe baan zoekt dan helpt Go:Office Recruitment met het maken van de juiste keuze en begeleiding naar een nieuwe werkomgeving. Daarbij kun je natuurlijk ook denken aan werken bij Go:Office! Misschien ben jij wel degene die perfect past bij het Go:Office Team.

 

 

Wie zijn wij?

Go:Office Recruitment haalt het beste uit ieder talent. Al bijna 20 jaar bemiddelen we bij vaste en tijdelijke vacatures in Office omgevingen. Onze opdrachtgevers bevonden zich oorspronkelijk in de omgeving van Utrecht en Amsterdam maar deze grenzen zijn aan het vervagen.

We zijn onafhankelijk en persoonlijk. We werken samen in een hecht team, waarbij iedere stem gehoord wordt. De lijnen zijn kort en direct. We proberen altijd volgens een planning te werken maar in de praktijk wordt er vaak afgeweken. Service, klantgerichtheid en een luisterend oor voor werkzoekenden én opdrachtgevers zijn begrippen die bij ons passen. We zijn bij vlagen chaotisch, zeer pragmatisch en we gaan altijd voor het beste resultaat.

Heel belangrijk bij ons is een zekere mate van zelfstandigheid. Er is volop ruimte voor eigen inbreng, ideeën en persoonlijke ontwikkeling. We werken bij Go:Office Recruitment veel vanuit kantoor, maar thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. 

 

 

Hoe denken anderen over ons?

Iets over jezelf vertellen is natuurlijk best lastig. Lees daarom onze beoordelingen op Google zodat je kan lezen hoe er over ons gedacht wordt.

 

 

Werken bij Go:Office Recruitment

De laatste jaren zijn we sterk aan het groeien en daarom willen we ons team in Utrecht uitbreiden. Per direct zijn we op zoek naar Recruiters en Talent Sourcers.

 

Stuur een open sollicitatie.

Maak kennis met ons team in Utrecht

Kirsten Fries Go:Office Recruitment

Kirsten Fries

Alexander de Ferrante Go:Office Recruitment

Alexander de Ferrante

Eline Jellema

Shanna van Hattum – Janssen | Go:Office Recruitment

Shanna van Hattum – Janssen

Paul Chaillet Go:Office recruitment

Paul Chaillet

Kirsten Fries Go:Office Recruitment

Neem contact op met recruiter Kirsten Fries voor informatie over werken bij Go:Office Recruitment