Werken bij Alcadis

Dit doet Alcadis

Alcadis is een Value Added Distributeur & innovatieve netwerkspecialist met een focus op breedband en draadloze connectiviteit. Zij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten netwerken: van Wi-Fi, Switching, Point-to-Point, Private LTE, Push-to-Talk over Cellular en nog veel meer! Vanuit het pand in Houten zijn ze actief in de gehele Benelux.

En denk je nu: wat zijn dat allemaal voor gekke vaktermen? Laat je dan vooral niet afschrikken, want we zullen er alles aan doen zodat jij je hier helemaal thuis voelt.

 

Dit doen wij voor jou!

Als vaste HR partner van Alcadis voeren we de eerste selectie uit. We beoordelen je sollicitatie en CV en als we een match zien dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Als wij je vervolgens gaan voorstellen bij Alcadis dan helpen we je met een goede voorbereiding en zorgen we ervoor dat je niet voor verassingen komt te staan. Samen met jou zorgen we ervoor dat de eerste indruk meteen raak is. 

Als Alcadis je een voorstel doet dan helpen wij je met de salarisonderhandeling en zorgen we er voor dat je het je arbeidsvoorwaarden pakket krijgt waar jij blij van wordt!

 

 

Bekijk hieronder onze actuele vacatures bij Alcadis

werken bij alcadis
Shanna van Hattum – Janssen | Go:Office Recruitment

Neem contact op met recruiter Shanna van Hattum – Janssen voor informatie over bovenstaande vacatures.