Team

 

Dagelijks zijn wij bezig om onze dienstverlening te verbeteren en zorgen wij voor een perfecte match tussen werkgever en werkzoekende. Wij doen dit met passie voor ons vak en hoewel we allemaal op één lijn zitten bekijken we de zaken allemaal op onze eigen manier.

Maak kennis met het team achter Go:Office en Go:Payroll

Kirsten Fries

Kirsten Fries

Recruiter & HR Adviseur

Door mijn motivatie en perfectie probeer ik altijd het beste uit Go:Office te halen. Ik zorg altijd voor de beste kandidaat met een passend karakter bij de functie. Ik vind een goede relatie belangrijk en zorg altijd voor persoonlijk contact, niet alleen met de werkgever maar ook met de werknemer.

Andrea Knotter
Recruiter Go:Office Uitzendbureau

Andrea Knotter

Online Marketing Specialist & Recruiter

Ik zorg ervoor dat je betrokken bent met Go:Office en dat je op de hoogte bent van de high lights van ons bedrijf. Ik streef naar online bekendheid en een vloeiende communicatie naar buiten.

Tula de Wit Recruiter
Recruiter Go:Office Uitzendbureau

Tula de Wit

Recruiter

Ik ben de connectie tussen uitzendkracht en werkgever. Ik vind een goede relatie met de kandidaat belangrijk, ik ben altijd bezig om de juiste kandidaat voor de juiste werkgever te vinden.

Email-Paul-Chaillet

Paul Chaillet

Managing partner

Alle processen heb ik zo veel als mogelijk volledig geautomatiseerd. Ik probeer bovendien altijd de nieuwste technieken toe te passen. Waarom? Ik wil de concurrentie een stap voor blijven en ik wil de medewerkers verlossen van overbodige administratieve handelingen. Zo hebben we meer ruimte voor de zaken waarin we ons kunnen onderscheiden: Werving, Selectie en HR advies.

Zoeken