Team

Dagelijks zijn wij bezig om onze dienstverlening te verbeteren en zorgen wij voor een perfecte match tussen werkgever en werkzoekende. Wij doen dit met passie voor ons vak en hoewel we allemaal op één lijn zitten bekijken we de zaken allemaal op onze eigen manier.

Kirsten Fries

Kirsten Fries

Recruiter & HR Adviseur
kirsten@go-office.nl

"Door mijn motivatie en perfectie probeer ik altijd het beste uit Go:Office te halen. Ik zorg altijd voor de beste kandidaat met een passend karakter bij de functie. Ik vind een goede relatie belangrijk en zorg altijd voor persoonlijk contact, niet alleen met de werkgever maar ook met de werknemer."

Tula de Wit

Recruiter
tula@go-office.nl

"Hard werken en altijd uitgaan van het positieve is waar ik naar streef. Graag combineer ik mijn verbindende karakter met mijn topsport achtergrond. Zo zorg ik er samen met mijn collega’s van Go:Office voor dat wij de perfecte kandidaat vinden bij de opdrachtgever."

Naomi Adedeji

Recruiter
naomi@go-office.nl

"Ik vind het ontzettend belangrijk dat iedereen kan genieten van het leven en ik geloof erin dat dat het best te realiseren is door te werken op een plek waar jij helemaal jezelf kan zijn, een baan waardoor jij geen moeite hebt met het uit bed komen. Ik zorg ervoor dat jij energiek thuiskomt na werk en vol enthousiasme kan vertellen hoe uitdagend jouw nieuwe werkplek is!"

Email-Paul-Chaillet

Paul Chaillet

Managing Director
paul@go-office.nl

"Alle processen heb ik zo veel als mogelijk volledig geautomatiseerd. Ik probeer bovendien altijd de nieuwste technieken toe te passen. Waarom? Ik wil de concurrentie een stap voor blijven en ik wil de medewerkers verlossen van overbodige administratieve handelingen. Zo hebben we meer ruimte voor de zaken waarin we ons kunnen onderscheiden: Werving, Selectie en HR advies."