Commerciële Vacatures

Ben jij op zoek naar een functie in de sales?

Ben jij een commercieel talent? Bij Go:Office uitzendbureau vind je verschillende vacatures in deze branche. Wil jij aan de slag als Sales Support Medewerker, Accountmanager of ben jij op zoek naar een andere commerciële functie? Schrijf je in bij Go:Office en laat ons weten waar jij naar op zoek bent en wij ondersteunen jou in de zoektocht naar een nieuwe baan.

Bent u op zoek naar een werknemer om het commerciële team aan te vullen? Lees verder op de werkgeverspagina over werving & selectie, payroll en uitzenden.

Afstudeeropdracht in Sales, Inkoop en Logistiek – Utrecht
Wil jij afstuderen(of stage lopen) en tegelijkertijd binnen een internationale technische organisatie werken dan is onderstaande organisatie wellicht iets voor jou!

Sales Medewerker Inbound/Outbound – Amersfoort
Voor een jong, leuk en succesvol bedrijf in Amersfoort zijn wij op zoek naar een Sales Medewerker Inbound/Outbound. Vind jij het leuk om telefonisch met mensen in contact te komen en op flexibele tijden te werken? Solliciteer dan direct.

Commercieel Adviseur Binnendienst – Nieuwegein
Ben jij een commerciële starter die graag aan de slag wil bij een groeiend bedrijf? Wil je graag werken in een hecht en informeel team? Ga dan aan de slag als Commercieel Adviseur Binnendienst in Nieuwegein!

Personal Sales Assistent – Nieuwegein
Alles wat je zoekt in een nieuwe commerciële baan: eigen verantwoordelijkheid, parttime werken op tijden die je zelf bepaalt. Plus de kans om het beste uit jezelf te halen. Deze vacature van Personal Sales Assistent heeft het allemaal.

Accountmanager Congressen – Utrecht
Voor een internationale evenementenorganisatie in Utrecht zijn wij op zoek naar een Accountmanager Congressen. Jij richt je op de directe verhuur en inzet van één van de meest moderne en innovatie congres- en vergaderlocaties in Europa.

naar overzicht alle vacatures

Zoeken