Flexmarkt

Excellent ondernemen in Flex

De technologische industrie in Nederland schreeuwt om nieuwe mensen. Volgens het Economische Bureau van ING heeft de sector de komende twaalf jaar 120.000 vacatures die vervuld moeten worden als de techindustrie een bepalende rol wil blijven spelen in de groei van de Nederlandse economie.

Het bericht ING: schreeuwend tekort aan technici verscheen eerst op Flexmarkt.

Posted: November 16, 2017, 2:54 pm

YoungCapital start een eigen hbo-opleiding voor software development: de YoungCapital Academy. Met deze opleiding wilt YoungCapital inspelen op het tekort aan IT’ers.

Het bericht YoungCapital start HBO-opleiding voor IT’ers verscheen eerst op Flexmarkt.

Posted: November 16, 2017, 2:41 pm

VluchtelingenWerk en ManpowerGroup verlengen hun samenwerking, en willen met ingang van 2018 jaarlijks minimaal honderd vluchtelingen aan een baan helpen.

Het bericht Manpower helpt vluchtelingen aan een baan verscheen eerst op Flexmarkt.

Posted: November 16, 2017, 2:23 pm

Een uitzendbureau beginnen is  relatief gemakkelijk, maar succesvol een uitzendbureau starten en runnen is waar de ondernemer in de flexbranche zich echt in onderscheidt. Dit artikel is bedoeld om de beginnende uitzendondernemer een goede start te geven.

Het bericht Je eigen uitzendbureau starten? Dit moet je weten! verscheen eerst op Flexmarkt.

Posted: November 15, 2017, 2:26 pm

Het aantal banen is ook in het derde kwartaal verder toegenomen. Vergeleken met het tweede kwartaal nam het aantal banen met 51.000 toe. Ongeveer de helft van de nieuwe banen komen voor rekening van de uitzendbranche.

Het bericht CBS: meer banen dan ooit, vooral door uitzendbranche verscheen eerst op Flexmarkt.

Posted: November 14, 2017, 1:49 pm

Viewing page 1 of 2|Next Page

Zoeken