Flexmarkt

Excellent ondernemen in Flex

Vooral millenials komen steeds vaker via een digitale match in contact met een werkgever. Reden waarom het Nederlandse platform Magnet.me hard groeit.

Het bericht Millenials vinden digitale match via Magnet.me verscheen eerst op Flexmarkt.

Posted: September 19, 2017, 12:19 pm

Recruitmentplatform Monsterboard introduceert job advertenties waarmee werkgevers zowel actieve als passieve kandidaten kunnen bereiken. De premium job advertentie richt zich automatisch op gekwalificeerde kandidaten op Facebook, Instagram en Twitter op basis van hun interesses en vaardigheden en wordt ook doorgeplaatst op meer dan 100 websites die zij regelmatig bezoeken.

Het bericht Monsterboard introduceert premium job ads verscheen eerst op Flexmarkt.

Posted: September 19, 2017, 11:42 am

Krapte op de arbeidsmarkt is een dilemma dat menig HR-manager voor uitdagingen stelt. Maar in hoeverre is die zorg terecht? Denken we niet te veel in beperkingen? Zijn we wel voldoende flexibel? Refererend aan Stephen Covey’s ‘Cirkel van invloed’ zijn er diverse knoppen waaraan werkgevers nog kunnen draaien.

Het bericht Arbeidsmarkt 2017: krapte ook door beperkingen binnen organisaties verscheen eerst op Flexmarkt.

Posted: September 18, 2017, 11:18 am

Het Amerikaanse Bullhorn heeft Connexys in Rotterdam overgenomen. Met de overname wil het Amerikaanse recruitmentsoftwarebedrijf haar positie in Europa versterken.

Het bericht Bullhorn neemt Connexys over verscheen eerst op Flexmarkt.

Posted: September 18, 2017, 10:47 am

Vorig jaar hebben ABU- en NBBU-leden gezamenlijk circa 120.000 arbeidsmigranten bemiddeld. Vier op de vijf flexmigranten komt uit Polen en 70% wordt bemiddeld naar huisvesting.

Het bericht Feiten en fabels over flexmigranten in Nederland verscheen eerst op Flexmarkt.

Posted: September 14, 2017, 11:37 am

Viewing page 1 of 2|Next Page

Zoeken